Харесало ви как играе. Само това ли е нужно за да му бъде гласувано доверие? Crawler С този ник не се сещам да съм те засичал изобщо Друг ник имаш ли? Искам също да те попитам кога се регестрира в форума? Мисля, че си доста активен в форума единствено след пускането на рекуеста ти или се лъжа? Бъди по активен, взимай участие и споделяй мнението си с нас. Мисля, че доста си избързал с пускането на рекуеста, не ме разбирай погрешно.
Аз също нямам нищо против да ти бъде даден шанс. Успех ;п
Друг ник нямам Регистрирах се ноември. И е вярно , че съм доста активен във форума само след пускането на рекуеста , защото по принцип само играя и не ми се флооди във форума , не познавам почти никого , за да пиша
Crawler написа ... Друг ник нямам Регистрирах се ноември. И е вярно , че съм доста активен във форума само след пускането на рекуеста , защото по принцип само играя и не ми се флооди във форума , не познавам почти никого , за да пиша
Не познаваш почти никого, лоша работа- излиза така, че играеш в сървърите без да контактуваш с когото и да е- човек винаги завързва разни познанства от тази игра- особено, ако играе често и познава повечето редовни плеари. Засега ще се въздържа от коментар- Да или Не.
Не е срамно да не знаеш. Срамно е да не питаш, да не искаш да се научиш.
Направи ми впечатление играта ти,че като 1ния отбор пада минаваш от него,и не играш толкова за ранк,колкото да е приятна и равностойна играта.Няма да ти давам + или - защото не съм гл админ.Трябва да получиш 2 супп от гл. Предлагам да си ги изчакаш. PeciO