Всички предложения отностно сървар бдин се отхвърлят до 3000 година.Като толкова много ви се е доиграло влезте в бонония или в панира,и на мен ми се иска да карам самолет ама не става. Всеки шут от зад е крачка напред !
cool2die картата, който споменаваш я има в Бдин, но може да не си случил да играеш на нея, а такава стъпка за качване на нови мапове вече беше предприета- резултата не беше добър, явно там играят повече привърженици на старите карти, явно само тях знаят, тях искат и не харесват новите, но всички тези нови карти ги има в другите сървъри, както и част от старите споменати в темата от другите потребители.
Не е срамно да не знаеш. Срамно е да не питаш, да не искаш да се научиш.
ACE сървара бдин крашва след 2-3 мапа и пак се връща 1вата карта Това е много неприятно защото се играят максимум 3-4 мапа - de_dust de_dust2 de_inferno de_nuke И аз харесвам много cbble ама просто неможе да се стигне до него PeciO
Другата седмица се надявам да се добави в цикъла вече тази карта, а относно крашовете, като стане така, мисля, че вече е обсъждано, минавате на некстмап или давате вот. Не е срамно да не знаеш. Срамно е да не питаш, да не искаш да се научиш.
djo-vd написа ... Всички предложения отностно сървар бдин се отхвърлят до 3000 година.Като толкова много ви се е доиграло влезте в бонония или в панира,и на мен ми се иска да карам самолет ама не става.
Не знам как по-ясно да ви се каже. Помисли преди да говориш !