Към момента мрежата на ВидаОптикс е с забрана за достъп до нашите сървари. Забраната е до второ нареждане. До тогава има няколко варианта да играете в нашите сървари : 1. Плащате си на колегите от ВидаОптикс статичен ип адрес и се свързвате с мен да видим какво може да направим за достъпа ви. (хубаво е преди да го платите да се свържете с мен.) 2. Смяна на интернет доставчика също е решение. За повече информация : http://www.vidin.net/ Втора точка от дневния ред : Много държа, ама много следните потребители да се свържат с мен по удобен за тях начин. А те са :
1.Zdravko 2.Naemnika 3.stargames4life (или нещо подобно).
сега заради някакфи редарди да се местим на медиа нет ... тцтц няма как да стане просто .. 5 години да си на видаоптикс и ся зарди 3 тарда да минеш на медиа ..доста глупаво мислите ...
Делузер никой не кара никого насила, а и не това е написал колегата- плащаш си на собственият достъвчик за статично IP- и го съобщаваш, за да бъде махнат бана за това IP. Не е срамно да не знаеш. Срамно е да не питаш, да не искаш да се научиш.
1.Съгласен съм с deluser, че патят и невинни играчи. Няма вариант в който да угодим на всички докато интернет-а се базира на динамични ип адреси. 2.С интернет се занимавам малко повече, от колкото си ти на ВидаОптикс. Ако имаше такъв начин да се спрат само определените хора, щеше да се използва. 3.Превантивната мярка за забрана на достапа от мрежата на ВидаОптикс, не е с комерсиална цел. Както виждате дал съм възможност да се играе и от тяхната мрежа, плюс това в Видин интернет доставчиците са много повече от два : МедияНет и ВидаОптикс. Да виждате на някой друг забрана за влизане ? 4.Хората заради които го има бана са далеч повече от трима. Просто тези 3мата скам да им обърна специялно внимание заради тяхното каруцарско държание в играта.(с извинение)За справка може да погледнете бутона "Банове" в ляво и да видите какъв процент са бановете на ВидаОптикс от всички банове. По мой груби сметки са повече от половината. Това е недупостимо.
И като заключение, че много се разписах : готов съм да помогна на всеки който иска да играе в серверите, бил той на ВидаОптикс или на каквото иска.Просто питайте.
Поздрави, MediaNet Tech Support. Lost But Never Forgotten
Точно така Целерон, аз ако имах този проблем бих дал 2 лева и да си играя на спокойствие. Но има и нещо друго, да не стане така довчерашни прота на Динамични Ip-та, като минат на статични да не могат фраг да ми земат Ще ми бъде изключително забавно, защото знам че 90 процента от хората седят на тези ИП-та, тъй като си праскат с уолчето . минете на статично ИП, като мен . И не слагайте нищо нелегално, че няма кой да ви трие бановете после Успех