Пиша тази тема за многото, които не знаят кои думи са забранени да се пишат докато играем. Ще помоля някой от админите, който знае с точност всичките думи, които са забранени в нашите сервъри да ги напише тук и веднъж завинаги да се прекрати въпроса с това, че ги банвало защото написали еди си каква дума.
Не съм добавил всичките поради простата причина, че не ги знам и точно заради това ще кажа, ако знаете някой, който съм испуснал ми го напишете на лично съобщение не в темата!
От сега нататък всякакви нови оплаквания за това, че сте баннати заради написана дума от вас ще бъдат трити. Ако ви мързи да погледнете тази тема си е ваш проблем и от сега нататък бановете, които однасяте за написани думи(като тези, които съм дал по-горе)са си изцяло на ВАША ОТГОВОРНОСТ!
За пореден път се налага да обърна внимание на написаното в тази тема, защото има хора, които не смятат за нужно, поне веднъж да посетят форума и да се осведомят за някой неща. Прочетете и запомнете - НЕ ПИШЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ В ЧАТА, ЗАЩОТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПЕРМАНЕНТЕН БАН, КОЙТО НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПРЕМАХНЕ. Не е срамно да не знаеш. Срамно е да не питаш, да не искаш да се научиш.